Magazijn voorzien van nieuwe vloerbedekking



Klant:
Herenmodezaak, Schagen

Project:
magazijn voorzien van nieuwe vloerbedekking

Uitvoering en werkzaamheden:

Vraag van de opdrachtgever: leg nieuwe vloerbedekking in een magazijn waarin diverse stellingen staan. In dezelfde ruimte bevond zich ook de pantry die, zoals na goed kijken bleek, niet waterpas was geïnstalleerd. Water op het aanrechtblad liep langs de voorkant op de grond. Hier kon dus geen tapijt gelegd worden, maar zeil.

Overigens was het wel de bedoeling dat tijdens de werkzaamheden het personeel nog gewoon kon beschikken over de in de rekken hangende kleding.
Voor de uitvoering zijn dus eerst de rekken geleegd, gedemonteerd, tijdelijk in een naastgelegen ruimte geplaatst, kleding hier weer opgehangen, daarna tapijt en zeil gelegd, kleding weer verwijderd, rekken teruggeplaatst in het magazijn en vervolgens de kleding teruggeplaatst. Boven de pantry twee kastjes opgehangen.
Tussendoor overigens nog enkele lampen en een deur opnieuw afgesteld.